Lépjen kapcsolatba velünk

Telefon

Magyarország

+36 70422 45 88 | +36 1999 67 23

Kapcsolatfelvételi űrlap

Örömmel várjuk kérdéseit.

> Kapcsolat

KVT-Fastening Házivásárok – a mi know-how-nk az Önök házában

Solutioneering – a mi filozófiánk, felajánlani Önöknek mindent, hogy termékeiket a lehető leghatékonyabban és legeredményesebben gyárthassák. Ezért mi nem csak a tényleges kötőelemekkel foglalkozunk, hanem már sokkal előrébb bekapcsolódunk.

Szakértőink ezért szívesen állnak tanáccsal az Önök rendelkezésére a konstrukcióval, anyagokkal, illesztési technikával, kötésmegoldásokkal, folyamatbiztonsággal, alkalmazási területekkel, hőmérséklet- és terhelésváltással és sok-sok további eredménykritikával kapcsolatban felmerülő kérdéseire.

Inhouse-show_two-column_1
Inhouse-show-two-column_2

Rendelje meg szakértőinket az Ön személyes Házivásárába!

Egy házivásár keretében házhoz jövünk az Önök vállalatához. Mi minden szükségest magunkkal viszünk, és személyreszabott tanácsokkal szolgálunk az Önök és munkatársaik konkrét kérdéseire. Szívesen kiegészítjük rendezvényünket egy Önökre szabott termékszemináriummal.

Mi a hasznom belőle?

 • Minimális idő- és szervezési ráfordítás
  Szakértőink jönnek Önökhöz és magukkal hoznak mindent, ami szükséges. Önök csupán a helyiségről gondoskodnak és értesítik munkatársaikat az eseményről, valamint lehetővé teszik részvételüket.
 • Nincs költség, nincs kockázat
  A házivásár Önöknek nem kerül kiadásukba.
 • Kötelezettség nélküli
  Ebből a szolgáltatásból Önöknek nem keletkezik semminemű elkötelezettségük.
 • Ismerjenek meg minket személyesen
  Telefon és e-mail nem helyettesítik a személyes beszélgetéseket. Kérdezzen bármit, amit mindig is tudni akart... általánosságban vagy projektre vonatkozóan.
 • Reális haszon
  Egy nyilvános vásárral ellentétben, személyre szabottan segíthetünk Önöknek konkrét projektekben és specifikus termékeknél. Csak az Önök szolgálatára vagyunk, és teljesen a különböző munkatársi csoportok szükségeihez igazodunk. Az eddigi Házivásárok módfelett pozitív ügyfél-visszajelzései igazolják, hogy ügyfeleink többlet értéket merítenek ezekből.
Inhouse-show-two-column_3

Miképp működik ez?

1. Lépjen kapcsolatba velünk
Nyílt kérdéseiket szívesen megválaszoljuk, és elmagyarázzuk Önöknek házivásár koncepciónkat.

2. Mi tisztázzuk a részleteket
Megbeszéljük az Önök konkrét szükségleteit, pl. alkalmazási- és termék súlypontok, szemináriumi kívánságok, stb. valamint az olyan keretfeltételeket, mint a pontos dátum, helyiség adottságok, stb.

3. Individualizált meghívás
Önök egy individualizált meghívót kapnak a házivásár pontos adataival. Nyomtassák ezeket ki és függesszék ki nyilvánosan, vagy továbbítsák e-mailben kollégáik felé, hogy mindenkit informáljanak az elkövetkező időpontról.

4. Vásári felszerelés kiszállítása
Az esemény előtt időben küldünk Önöknek egy palettát termékmintákkal és további házivásári felszereléssel. Kérjük, tartsák ezt a palettát munkatársunk részére a kiállítási terem közelében készenlétben.

5. A Házivásár lebonyolítása
KVT-Fastening beli saját munkatársaink gondoskodnak a helyszínen a szervezésről és az esemény lebonyolításáról.

6. Vásári felszerelés visszaküldése
Az Önök KVT-Fastening kapcsolattartója a helyszínen összepakolja a tartozékokat ismét a szállítási palettába és ellátja egy visszaküldési címkével. A mi házi szállítmányozónk átvállalja a visszaszállítást.

Contact Icon Lépjen kapcsolatba velünk

Örömmel várjuk kérdéseit.